Založ si blog

Odpoveď na predošlý článok

Teraz sa pokúsim výstižne zodpovedať na kritické ohlasy, ktoré som zaznamenal na môj článok o Ježišovi a Jehovovi, bohu Židov.
Zdroje pre moje tvrdenia:
– biblia, kanonizované a apokryfné evanjelia, štúdium kvanta diel o rímskej ríši a vzniku kresťanstva
– štúdium rádových materiálov Thule Gesellschaft, Ordo de Bucintoro, Ordo Causa nostra, sú na internete
– štúdium kníh Billyho Meiera, FIGU, Schweiz, na internete
– štúdium častí židovského Talmudu, týkajúcich sa Ježiša a kresťanstva v nemčine, poľštine a angličtine
– diela akademika Nikolaja Levašova a jeho ženy Svetlany, internet, ruština, čeština
– 8 ročné štúdium klasickej hebrejčiny, plus 2 ročné štúdium relígie a jazyka na židovskej obci
– vlastné štúdium Tóry /5 kníh Mojžišových v hebrejčine a rabínskych prekladoch v češtine
– štúdium arijsko-slavianských ved a náboženstva a písomníctva Slavianov v ruštine a slovenčine,
web www.vedy.sk
– štúdiom rozekruciánskej filozofie , rád A.M.O.R.C
árijci a Samária
Tu som si prečítal, že som neonacista, keď spomínam slovo árijec. Pojem Árijec, árijský pochádza z indického sanskrtu a znamená šľachetný, zušľachťujúci a tiež čistý. Ja za to nemôžem, že tento pojem bol počas tretej ríše zneužívaný. Čo sa týka pomenovania Samária, Sam-árijec, Sam- árijka, toto slovné spojenie označuje územie, kde žili samí árijci, čiže obyvatelia s vyvinutým svedomím a zmyslom pre riadenie sa múdrosťou. Preto Ježiš svojim učeníkom prizvukuje:Na cestu Samaritánov nechoďte /sam-árijcov/pretože vedel, že tí jeho učenie nepotrebujú, pretože sú duchovne vyspelí.Aj v nemčine je pojem Samaritaner, alebo Samarier, sammarische Frau- sam-árijská žena. A keď už mám argumentovať detailne, prosím. Obyvatelia Samárie tvorili potomkov Sumerov, dávnej sumerskej ríše, ktorá mala v náboženstve doktrínu, že ich bohovia bohovia Sumeru, prišli z hviezdy Aldebaran z civilizácie Summer – ian. Nemecké slovo sumerisch, sumerische, má tiež v sebe zašifrované slovo árijský – sum – erische, sam – arische, sam – árijský.
Boh Židov
Čo sa týka Boha Židov, všetci kresťania ho uctievali a uctievajú. Pýtam sa prečo my, Slovania, prečo Nemci, prečo Rusi a prečo iné národy Európy, kde prijali toto synteticky vyrobené kresťanstvo, nepoznáme dejiny našich predkov, obrady dávnych bohov a naše a ich kultúrne dedičstvo. jednoducho preto, že keď chcete ovládnuť národ, musíte vykoreniť jeho pôvodnú kultúru, vymyť mu mozgy cudzou ideológiou, ktorú generáciami prijme za svoju a ide sa dokonca za ňu biť a zabíjať, hoci jeho prapredkov zabíjali preto, že odmietli túto ideológiu prijať a držali sa viery a kultúry svojich otcov a dedov.Prečo boli dejiny Európy a hlavne Slovanov prepísané a zmenené na históriu? Prečo sa náboženské, politické a vojenské sily cudzozemcov už od 9 storočia snažia rozkladať slovanskú vzájomnosť, štvať slovanské národy navzájom proti sebe /viď v súčasnosti Ukrajina a Rusko/.Preto, že Slovania mali rozvinutú kultúru, písomníctvo a náboženstvo. Toto bolo potrebné rozložiť, rozložiť celú slovanskú ríšu, aby sa jednotlivé dŕžavy ľahšie ovládli. Anglické slovo slave označuje otroka a za otrokov nás Západ vždy mal a bude mať.Podívajte sa na fabriky a závody na Slovensku, ktoré sú rozpredané, v cudzom vlastníctve a lacná slovenská pracovná sila v nich robí ako otroci.A podobne je to aj v Rusku a iných slovanských krajinách.
Tvrdím a stojím si za tým, že katolícka i pravoslávna cirkev by sa mali verejne ospravedlniť Slovanom a aj iným národom za to, že kresťanstvo priniesli formou hrubej sily.Študoval som dejiny a viem, že všade, kde vstúpili kresťanskí misionári, rúcali svátyne, prenasledovali veriacich pôvodných náboženstiev, likvidovali už v ich deťoch vieru otcov a to všade vo svete za celé dejiny, kam vstúpili ich nohy. Čoho sa báli a stále boja. Veď ak ich kresťanstvo má pravdu a učia to, čo naozaj učil Ježiš, tak sa nemajú čoho báť.
Starý zákon
– boh SZ pristáva za rachotu, dymu, hluku, v ohni, tak prichádza na našu Zem
– na Sinaji vedie dialóg s Mojžišom – uvádzam rabínsky preklad :Když Hospodin /JHVH/ mluvil s Mojžíšem, mluvil s ním tváří v tvář, tak jako mluví človék se svým přítelem – /hebr. orig. – ajnajim ba ajnajim z očí do oči/
– ničí , pravdepodobne atomovými zbraňami Sodomu a Gomoru – halelujah
vedie Izraelitov do zeme , ktorá vlastne nepatrila židom a prikazuje hubiť a kynožiť všetky národy, ktoré týmto kočovníkom stáli v ceste – haleluja.
– prehlasuje o sebe, že je žiarlivý, pomstichtivý a trestajúci, chcete takého boha? Prosím!
Čítajte pozorne knihy Starého zákona a potom napíšte, či vám ich četba dala požehnanie, duchovné osvietenie a lásku, alebo niečo iné, príkro odlišné.

Bol Ježiš Židom a synom starozákonného Jehovu?

20.07.2014

Tieto dve dogmy z nadpisu článku tvoria hlavné pojítko medzi kresťanstvom a židovstvom. Prakticky všetky kresťanské cirkvi, sekty a združenia bazírujú na týchto tvrdeniach. Prečo bolo potrebné dostať boha Židov do kresťanskej vierouky a prisúdiť mu otcovstvo Ježiša? Nuž jednoducho preto, aby sa kult uctievania Jehovu rozšíril v upravenej podobe prijateľnej pre gojimov [...]

Kto bol skutočný Mojžiš a jeho vyvolený národ ?

19.07.2014

Uvedené fakty v tomto článku poskytnú iný obraz o postave Mojžiša, v odlišnom pohľade, než aký nachádzame v piatich knihách Mojžiša /ha moshe chamesh torah/ a vlastne v celej biblii. Meno Mojžiš má egyptský pôvod a hebrejské Moše, či Mose, je skomolenina egyptského mena. Plné meno Mojžiša bolo Ra-mo-se, čiže zasvätený pod ochranu boha Amona-Ra /Imen Re/. Mojžiš [...]

Brána duše

13.07.2014

VIORICA SALAJEANU BRÁNA DUŠE Kdybych jen mohl prolomit mlčení mezi námi! Jak se mám však zeptat zimních květin? Spoutej mne tajemstvím, smutkem a odevzdáním Bílá křídla se rozprostrou ve své velikosti Brána duše se otvírá Je bouře, je lehkost, je slunce!

Štefan Harabin

Harabin vyzval ľudí, aby išli voliť. Svoj hlas dá Pellegrinimu

28.03.2024 09:00

Podľa Harabina sa Pellegrini prihlásil k častiam programu, ktorý presadzoval v prvom kole.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Joe Lieberman

Zomrel Joe Lieberman, bývalý demokratický senátor a kandidát na viceprezidenta

28.03.2024 07:42

Vo veku 82 rokov zomrel dlhoročný americký senátor a vplyvná, hoci kontroverzná osoba v rámci Demokratickej strany.

Škola / Školstvo / Žiak /

Školákom sa začali veľkonočné prázdniny, do lavíc sa vrátia o týždeň

28.03.2024 07:30

Veľkonočné prázdniny sú pre školákov posledným dlhším voľnom pred koncom školského roka.

neposlusnyobcan

raz budem aj dospelý

Štatistiky blogu

Počet článkov: 289
Celková čítanosť: 329088x
Priemerná čítanosť článkov: 1139x

Autor blogu