Odpoveď na predošlý článok

21. júla 2014, neposlusnyobcan, o čom to je ? o tom

Teraz sa pokúsim výstižne zodpovedať na kritické ohlasy, ktoré som zaznamenal na môj článok o Ježišovi a Jehovovi, bohu Židov.
Zdroje pre moje tvrdenia:
– biblia, kanonizované a apokryfné evanjelia, štúdium kvanta diel o rímskej ríši a vzniku kresťanstva
– štúdium rádových materiálov Thule Gesellschaft, Ordo de Bucintoro, Ordo Causa nostra, sú na internete
– štúdium kníh Billyho Meiera, FIGU, Schweiz, na internete
– štúdium častí židovského Talmudu, týkajúcich sa Ježiša a kresťanstva v nemčine, poľštine a angličtine
– diela akademika Nikolaja Levašova a jeho ženy Svetlany, internet, ruština, čeština
– 8 ročné štúdium klasickej hebrejčiny, plus 2 ročné štúdium relígie a jazyka na židovskej obci
– vlastné štúdium Tóry /5 kníh Mojžišových v hebrejčine a rabínskych prekladoch v češtine
– štúdium arijsko-slavianských ved a náboženstva a písomníctva Slavianov v ruštine a slovenčine,
web www.vedy.sk
– štúdiom rozekruciánskej filozofie , rád A.M.O.R.C
árijci a Samária
Tu som si prečítal, že som neonacista, keď spomínam slovo árijec. Pojem Árijec, árijský pochádza z indického sanskrtu a znamená šľachetný, zušľachťujúci a tiež čistý. Ja za to nemôžem, že tento pojem bol počas tretej ríše zneužívaný. Čo sa týka pomenovania Samária, Sam-árijec, Sam- árijka, toto slovné spojenie označuje územie, kde žili samí árijci, čiže obyvatelia s vyvinutým svedomím a zmyslom pre riadenie sa múdrosťou. Preto Ježiš svojim učeníkom prizvukuje:Na cestu Samaritánov nechoďte /sam-árijcov/pretože vedel, že tí jeho učenie nepotrebujú, pretože sú duchovne vyspelí.Aj v nemčine je pojem Samaritaner, alebo Samarier, sammarische Frau- sam-árijská žena. A keď už mám argumentovať detailne, prosím. Obyvatelia Samárie tvorili potomkov Sumerov, dávnej sumerskej ríše, ktorá mala v náboženstve doktrínu, že ich bohovia bohovia Sumeru, prišli z hviezdy Aldebaran z civilizácie Summer – ian. Nemecké slovo sumerisch, sumerische, má tiež v sebe zašifrované slovo árijský – sum – erische, sam – arische, sam – árijský.
Boh Židov
Čo sa týka Boha Židov, všetci kresťania ho uctievali a uctievajú. Pýtam sa prečo my, Slovania, prečo Nemci, prečo Rusi a prečo iné národy Európy, kde prijali toto synteticky vyrobené kresťanstvo, nepoznáme dejiny našich predkov, obrady dávnych bohov a naše a ich kultúrne dedičstvo. jednoducho preto, že keď chcete ovládnuť národ, musíte vykoreniť jeho pôvodnú kultúru, vymyť mu mozgy cudzou ideológiou, ktorú generáciami prijme za svoju a ide sa dokonca za ňu biť a zabíjať, hoci jeho prapredkov zabíjali preto, že odmietli túto ideológiu prijať a držali sa viery a kultúry svojich otcov a dedov.Prečo boli dejiny Európy a hlavne Slovanov prepísané a zmenené na históriu? Prečo sa náboženské, politické a vojenské sily cudzozemcov už od 9 storočia snažia rozkladať slovanskú vzájomnosť, štvať slovanské národy navzájom proti sebe /viď v súčasnosti Ukrajina a Rusko/.Preto, že Slovania mali rozvinutú kultúru, písomníctvo a náboženstvo. Toto bolo potrebné rozložiť, rozložiť celú slovanskú ríšu, aby sa jednotlivé dŕžavy ľahšie ovládli. Anglické slovo slave označuje otroka a za otrokov nás Západ vždy mal a bude mať.Podívajte sa na fabriky a závody na Slovensku, ktoré sú rozpredané, v cudzom vlastníctve a lacná slovenská pracovná sila v nich robí ako otroci.A podobne je to aj v Rusku a iných slovanských krajinách.
Tvrdím a stojím si za tým, že katolícka i pravoslávna cirkev by sa mali verejne ospravedlniť Slovanom a aj iným národom za to, že kresťanstvo priniesli formou hrubej sily.Študoval som dejiny a viem, že všade, kde vstúpili kresťanskí misionári, rúcali svátyne, prenasledovali veriacich pôvodných náboženstiev, likvidovali už v ich deťoch vieru otcov a to všade vo svete za celé dejiny, kam vstúpili ich nohy. Čoho sa báli a stále boja. Veď ak ich kresťanstvo má pravdu a učia to, čo naozaj učil Ježiš, tak sa nemajú čoho báť.
Starý zákon
– boh SZ pristáva za rachotu, dymu, hluku, v ohni, tak prichádza na našu Zem
– na Sinaji vedie dialóg s Mojžišom – uvádzam rabínsky preklad :Když Hospodin /JHVH/ mluvil s Mojžíšem, mluvil s ním tváří v tvář, tak jako mluví človék se svým přítelem – /hebr. orig. – ajnajim ba ajnajim z očí do oči/
– ničí , pravdepodobne atomovými zbraňami Sodomu a Gomoru – halelujah
vedie Izraelitov do zeme , ktorá vlastne nepatrila židom a prikazuje hubiť a kynožiť všetky národy, ktoré týmto kočovníkom stáli v ceste – haleluja.
– prehlasuje o sebe, že je žiarlivý, pomstichtivý a trestajúci, chcete takého boha? Prosím!
Čítajte pozorne knihy Starého zákona a potom napíšte, či vám ich četba dala požehnanie, duchovné osvietenie a lásku, alebo niečo iné, príkro odlišné.