Založ si blog

Kto sú zvierací ľudia?

Pojem zvierací ľudia najpodrobnejšie vysvetľuje tibetský buddhizmus a hinduizmus. Duch zvieraťa pri hľadaní tela, do ktorého by sa inkarnoval, si vyhľadá ľudský pár, ktorý sa chystá počať, alebo už počal dieťa. V klamlivom presvedčení, že ak získa ľudské telo, získa zároveň aj ľudský charakter a vlastnosti, odtisne ducha človeka od vznikajúceho embrya a postupne sa do dieťaťa nasťahuje. S prvým nadýchnutím novorodenca dovŕši preberanie vlády a kontroly nad jeho telom. Ľudský duch nie je prítomný a jeho miesto zaujíma duch zvierací.Zvierací duch v tele človeka však bude jednať tak, akoby bol vo zvieracom tele, šakal zostane šakalom, hyena hyenou, vlk vlkom, sup supom. Čiže takýto jedinec bude vykazovať prevažne zvieracie vlastnosti a to na úrovni nižších pudov.Prijme aj nejaké percento ľudských povahových čŕt, aj to len z nutnosti, aby nejako zapadol do ľudskej populácie.Hlavné znaky zvieracích ľudí sú nasledovné:
1.nekontrolovateľná reprodukcia, vyplývajúca z pudového prístupu k sexuálnemu životu a taktiež z podvedomého panického strachu zo smrti, ktorú zvierací človek vníma, ako definitívny koniec svojej existencie. V sebaobrane plodí svoje kópie, ktoré ho prežijú a zabezpečia, že jeho meno a identita zostane v pamäti a nezabudne sa naň.
2.sociálny parazitizmus, odvodený od fenoménu, že zvierací človek väčšinou nevytvára žiadne hodnoty, alebo len veľmi obmedzené a preto koristí z hodnôt, ktoré produkuje ľudská spoločnosť na tele ktorej zvierací človek vegetuje.
3.vysoká sociopatia a kriminalita, podobne ako zvieratá zaznamenávajú istú necitlivosť voči obeti, ktorej spôsobujú bolesť a utrpenie, tak aj zvierací ľudia majú nízky prah súcitu a empatie voči svojim obetiam. Zato však vykazujú vysoký prah citlivosti na bolesť, ak sa jedná o ich vlastné utrpenie a tiež pokiaľ ich niekto obmedzuje v ich životnom spôsobe.
4.sklon k alkoholizmu, drogám a poruchám osobnosti,v alkohole a drogách nachádzajú únik, pretože veľmi skoro spoznajú, že nepatria k ľudskej spoločnosti, zvierací duch v ich tele sa cíti podvedený, lebo veď on sa predsa nazdával, že s vlastníctvom ľudského tela, sa stane aj človekom a poznanie, že to takto nefunguje, ho vedie k ešte väčšej segregácii od spoločnosti ľudí a k alkoholu a drogám. Poruchy osobnosti? Žiadne poruchy osobnosti, ale typické prejavy toho, ktorého zvieracieho ducha.
5.zvierací ľudia sa množia medzi sebou, časté je znásilňovanie, incest, predčasný sexuálny život.Je tragédiou, ak zvierací človek má za partnera človeka, pretože zmiešaním druhov dôjde k splodeniu jedinca polozvieracieho a poloľudského.takýto človek jednoducho nevie, kam sa má zaradiť a ľudská podstata je v stálom konflikte so zvieracou podstatou.Vo svojom vnútri prežíva doslova drámu, pretože nevie, kde je jeho miesto, kam sa má zaradiť.
Z pohľadu dynamík ľudskej existencie, ktorých je 8 /poďla L.Rona.Hubbarda/ sa podľa vyše popísaných čŕt , zvierací ľudia riadia 1. a 2. dynamikou, prežitie na úrovni seba a prežitie na úrovni sexuality.O zvieracích ľuďoch písal aj rakúsky cisterciánsky mních a filozof Jorg Lanz von Liebenfells, hlavne vo svojom základnom diele Theozoologia /1930/ a teiž rakúsky mystik Guido von List, znalec rún a zastánca prírodnej filozofie a návratu k pohanstvu.

Odpoveď na predošlý článok

21.07.2014

Teraz sa pokúsim výstižne zodpovedať na kritické ohlasy, ktoré som zaznamenal na môj článok o Ježišovi a Jehovovi, bohu Židov. Zdroje pre moje tvrdenia: – biblia, kanonizované a apokryfné evanjelia, štúdium kvanta diel o rímskej ríši a vzniku kresťanstva – štúdium rádových materiálov Thule Gesellschaft, Ordo de Bucintoro, Ordo Causa nostra, sú na internete [...]

Bol Ježiš Židom a synom starozákonného Jehovu?

20.07.2014

Tieto dve dogmy z nadpisu článku tvoria hlavné pojítko medzi kresťanstvom a židovstvom. Prakticky všetky kresťanské cirkvi, sekty a združenia bazírujú na týchto tvrdeniach. Prečo bolo potrebné dostať boha Židov do kresťanskej vierouky a prisúdiť mu otcovstvo Ježiša? Nuž jednoducho preto, aby sa kult uctievania Jehovu rozšíril v upravenej podobe prijateľnej pre gojimov [...]

Kto bol skutočný Mojžiš a jeho vyvolený národ ?

19.07.2014

Uvedené fakty v tomto článku poskytnú iný obraz o postave Mojžiša, v odlišnom pohľade, než aký nachádzame v piatich knihách Mojžiša /ha moshe chamesh torah/ a vlastne v celej biblii. Meno Mojžiš má egyptský pôvod a hebrejské Moše, či Mose, je skomolenina egyptského mena. Plné meno Mojžiša bolo Ra-mo-se, čiže zasvätený pod ochranu boha Amona-Ra /Imen Re/. Mojžiš [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

neposlusnyobcan

raz budem aj dospelý

Štatistiky blogu

Počet článkov: 289
Celková čítanosť: 330106x
Priemerná čítanosť článkov: 1142x

Autor blogu